Форум за Мъже!
октомври 07, 2008, 07:32:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
img  
Страници: [1] 2 3 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как да заговорим една жена?  (Прочетена 5920 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ByeVas
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 959

Благодарности
-Дадени: 96
-Получени: 20

« -: октомври 12, 2007, 08:50:07 »

Добре дами, помогнете да изберем стартовата реплика....
"Ей кукло, много ме кефиш" съм сигурен, че не върви....

Нека да започнем с конкретна ситуация.... един мъж вижда страхотна мацка в заведението и иска да я заговори....
Какво й казва?
« Последна редакция: февруари 03, 2008, 05:10:43 от jessie_j » Активен

I never wanted to be famous. I only wanted to be great.
Ray Chrales
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 569

Благодарности
-Дадени: 10
-Получени: 17

« Отговор #1 -: октомври 12, 2007, 12:06:45 »

По-лесно е да кажа как да не ме заговарят :Smiley
Не мога да дам еднозначен отговор,защото много зависи от мястото.Как избра точно в заведение,аз там ако ме заговори някой,гледам изключително несериозно на него,почти е невъзможно с някой мъж да завържа разговор там.При мен важи едно правило,когато не знаеш за какво да говориш,говори за времето WinkПредполагам,че като за начало едно "здравей" върши работа,обаче ако насреща те погледнат убийствено,те съветвам до там да приключиш,ако получиш усмивка действай Wink
Иначе правилно си се ориентирал Това за "куклата" е ужасно или пък на празно заведение да питаш свободно ли е на мацката на масата,случвало ми се е,аз да съм със слънчеви очила,а да ми обясняват колко са ми хубави очите ;D,абе както казах по-лесно ми е да кажа как да не заговаряш ;D
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
jessie_j
Глобален Модератор
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 789

Благодарности
-Дадени: 47
-Получени: 21

« Отговор #2 -: октомври 12, 2007, 03:01:17 »

хм... Не обичам да ме заговарят по заведения или да ми дават телефоните си и да черпят. Според мен е най- добре общ познат да ви представи- така няма да изглеждаш мн натрапчиво. Иначе нито аз, нито мои приятелки са си тръгвали с ново гадже от дискотека, без да го познават преди това. Ако наистина мн си харесаш момиче пробвай др начини- намери я в скайп, виж къде работи и т.н. Търси общи, уж "случайни" неща.
Активен

Липсваш ми, когато ми е трудно, но много повече ми липсваш, когато съм щастлива.
ByeVas
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #3 -: октомври 12, 2007, 06:14:52 »

нека обобщя... шанс за случайно запознанство няма. И аз подозирах така... е значи по-добрият начин остават наистина общите познати, въпреки, че докато гледаш Hitch и можеш да останеш със заблуждението, че това е много лесно....
Активен

Ray Chrales
jessie_j
Глобален Модератор
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 789

Благодарности
-Дадени: 47
-Получени: 21

« Отговор #4 -: октомври 13, 2007, 11:04:36 »

Абе шанс има- много зависи от момичето, от това какво мисли, иска. Престави си пък, че тази вечер е решила да си намери гадже, писнало й е да е сама, или пък нейното я е ядосало. Пък и всякакви ги има. Трябва да си на точното място, по точното време.
Активен

Липсваш ми, когато ми е трудно, но много повече ми липсваш, когато съм щастлива.
ByeVas
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #5 -: октомври 13, 2007, 01:22:09 »

Да ама на...
Ето ти нова ситуация... пътуваш в метрото и отсреща се настанява най-прекрасното момиче, което си виждал през целият си живот... решаваш че трябва да я заговориш, защото животът ти без нея няма да има никакъв смисъл.
Ама как да стане без да я уплашиш или без тя да си помисли, че си сериен изнасилвач и убиец...
с други думи как ще стане тая любов от пръв поглед ако няма как да я заговориш....
Активен

Ray Chrales
haiduk85
Закоравял
Неактивен Неактивен

Публикации: 177

Благодарности
-Дадени: 4
-Получени: 0

« Отговор #6 -: октомври 14, 2007, 09:40:07 »

аз лично бих я изчакал да слезе и бих тръгнал след нея......и оттам нататък да търся подходящ момент....защото това в метрото първо е малко нахално, пък според мен никоя няма да те вземе насериозно в метрото или в автобус и т.н. Освен ако не е заслепена от твоята нечовешка красота или сексапил (ByeVas след време ще си ми благодарен за тези думи да знаеш  ;D).......или любов от пръв поглед, но това е друга тема... Wink

съжалявам, ако съм натрапил мнението си......все пак темата е в раздел "какво мислят жените" Smiley
Активен

HAD THE GUTS, GOT THE GLORY!!!
ByeVas
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Благодарности

« Отговор #7 -: октомври 14, 2007, 10:32:22 »

аз лично бих я изчакал да слезе и бих тръгнал след нея......и оттам нататък да търся подходящ момент....защото това в метрото първо е малко нахално, пък според мен никоя няма да те вземе насериозно в метрото или в автобус и т.н. Освен ако не е заслепена от твоята нечовешка красота или сексапил (ByeVas след време ще си ми благодарен за тези думи да знаеш  ;D).......или любов от пръв поглед, но това е друга тема... Wink

съжалявам, ако съм натрапил мнението си......все пак темата е в раздел "какво мислят жените" Smiley

Е, не всички съвети са добре дошли, за което съм благодарен, но ако вземеш да я следиш според мен 100% ще и изкараш акъла....
Още повече, че имаш само 1 шанс, като хлътне в някой вход и... край. Може би като слезе от метрото....
Активен

Ray Chrales
freya
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 808

Благодарности
-Дадени: 5
-Получени: 3

« Отговор #8 -: октомври 14, 2007, 03:09:47 »

Много интересна и доста обширна тема.. Наистина зависи от много неща. И аз като desniko се сщеам първо за начините, по които мразя да се опитват да ме заговарят. "Може ли да се запознаем?" е може би най-плоското и най-дразнещото.

Като цяло съм съгласна, че в заведение е трудно, ако тя не си търси мъж. Ако е излязла "на лов", тя сама ще ти помогне, ако й харесаш; ако обаче й досаждаш, без тя да има желание да си тръгва с мъж, нямаш много голям шанс. Аз лично много мразя досадници в заведения, които като те видят в женска компания не им минава през ума, че си почиваш от мъжко присъствие и решават, че чакаш да ти предложат порция неустоим чар.

Според мен при напълно непозната и при неочаквана среща имаш само един шанс - да си особено оригинален и тя да не е заета. Иначе, пак се съгласявам с jessie - ако пътувате с един автобус или нещо подобно, старай се да я срещаш по-често и нещата да станат постепенно. Така имаш много по-голям шанс, отколкото ако в претъпкан автобус й предложиш да седне в скута ти.

За конкретни реплики ми е трудно да се сетя, може да помисля. Но трябва задължително да са оригинални, забавни и НЕпросташки и НЕдосадни.
Активен

I dream of rain
I dream of gardens in the desert sand...
desniko
Опитен играч
Неактивен Неактивен

Публикации: 569

Благодарности
-Дадени: 10
-Получени: 17

« Отговор #9 -: октомври 14, 2007, 09:39:31 »

аз лично бих я изчакал да слезе и бих тръгнал след нея......и оттам нататък да търся подходящ момент....защото това в метрото първо е малко нахално, пък според мен никоя няма да те вземе насериозно в метрото или в автобус и т.н. Освен ако не е заслепена от твоята нечовешка красота или сексапил
Ако след мен тръгне някой ей така,знаеш ли какъв бяг ще му ударя  :Smiley,казвам го от опит де,то историята беше по-различна,вървях с една приятелка една вечер,изведнъж някаква кола намали и почна да кара с темпото,с което ние вървим голямо тичане му ударихме,а накрая от колата ни попитаха само колко е часа :-[.Това със следенето малко маниакално ми звучи,не е добър съвет.
Колкото до това с пътуването,съквартирантката ми едно време се засичаше с един пич доста често по спирките.Не знам как стана,но никога без да си знаят имената един на друг,си се усмихваха и си казваха "Здравей",просто ей така.Кой беше започнал пръв и кой беше забелязал другия пръв-не знам,но това беше много отдавна,но да кажем може нещо такова да стане,но да се развият нещата например,а да не остават на ниво поздрав само Smiley
Активен

"Ако искаш да жертваш възхищението на много мъже заради критичността на един-тогава се омъжи."
Страници: [1] 2 3 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: